Δημόσιες Σχέσεις


  • Τι ακριβώς σκέφτεται ο κόσμος κάθε φορά που ακούει τη λέξη "Αερομοντελισμός";

  • Τι ξέρουν για μας οι τοπικές και κρατικές αρχές όταν τους ζητάμε να μας βοηθήσουν;

  • Τι γνώμη έχουν για το σωματείο σου οι άλλοι αεραθλητές;

  • Τι ξέρουν οι δάσκαλοι και οι γονείς για την προσφορά του αερομοντελισμού στους νέους;

Δημόσιες σχέσεις δεν σημαίνει να προσφέρεις καφέ ή πορτοκαλάδα.

Σημαίνει να περάσεις στην κοινή γνώμη την "καλή εικόνα" ώστε κάθε φορά που εγείρονται τα παραπάνω ερωτήματα να έρχεται αυτόματα η καλύτερη εικόνα που θα ήθελες να έχουν για το άθλημα, το σωματείο σου και τους λοιπούς αερομοντελιστές.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να κάνεις δημόσιες σχέσεις:

Αρχίζουν με τις χαλκομανίες και τα αυτοκόλλητα με το σήμα του σωματείου που βάζουμε επάνω στα μοντέλα ή στα αυτοκίνητά μας και που προσφέρονται παράλληλα σαν αναμνηστικά στους αερομοντελιστές της Ελλάδας ή του Εξωτερικού..., τα μπλουζάκια με το σήμα του σωματείου που φορούν οι αθλητές και οι συγγενείς τους στις εκδηλώσεις..., τα ομοιόμορφα καπελλάκια..., τις γραβάτες..., τις καρφιτσούλες για το πέτο..., τα μπρελόκ..., το φωτογραφικό λεύκωμα των δραστηριοτήτων του σωματείου ..., το περιοδικό του σωματείου ..., την ιστοσελίδα του σωματείου ..., την έκθεση ..., την επίδειξη ..., τις ομιλίες ... και τόσα άλλα ....

Με τις δημόσιες σχέσεις αφ' ενός παρουσιάζουμε τους εαυτούς μας, και την δουλειά μας στο ευρύτερο κοινό, και αφ' ετέρου μπολιάζουμε νέους αερομοντελιστές εξαπλώνοντας το άθλημα και αυξάνοντας την δύναμη των σωματείων μας.

 


 

Πρώτη σελίδα/Home Περιεχόμενα